Elérhetőségeink - Kapcsolat

Kérdés esetén az alább latható módokon tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálat

info@aranycsillag.hu - +3630-254-54-40

Technikai segítség

gabor@keseru.net

Címünk

Tolna, Katona J. utca 23.
Dékány Tímea
TANÁCSADÓ
telefon
+36 30 254-54-40
e-mail
info@aranycsillag7.hu

Dékány Tímea
Kineziológus
Telefonszám: +36 30 254-54-40

 
Az Access Consciousness a világon már 46 országban elérhetõ és a legrohamosabban terjedõ, fejlõdõ személyiségfejlesztõ modell.

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erõfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezõket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! 

A Barok olyan pontok a hajas fejbõrön és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk elektromágneses összetevõjét, olyan gondolatokat, elõítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk. Meglehet, hogy ezek nagyban akadályozták bármilyen célunk elérését? Akkor itt a lehetõség, hogy felszámoljuk õket egyszer s mindenkorra! 

Gyakorlatilag olyan, folyamatosan bõvülõ egyszerû eszközök csokra, amik segítenek abban, hogy fokozódó tudatossággal legyünk képesek az életünket élni. Ennek részeként feloldunk fix nézõpontokat, elengedünk ítélkezéseket, nyitott kérdésekkel új lehetõségeket generálunk, energia alapú testkezelési folyamatokat használunk 

A kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy finom fejmasszázshoz hasonlít. Ennek során véglegesen törlõdnek az életünket korlátozó hiedelmeink, így nyitottá válunk az új dolgokra, gondolatokra, hitekre. A kezelést követõen bármilyen vágyunkat, célunkat kérdések feltevésével leszünk képesek beengedni az életünkbe, legyen az bármivel kapcsolatos (test, egészség, alvás, párkapcsolat, pénz, szorongás, kreativitás stb). 
 

Ha belül változunk, az a környezetünkben élõkre is hatással lesz, hiszen energetikailag összekapcsolódunk velük.