Elérhetőségeink - Kapcsolat

Kérdés esetén az alább latható módokon tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálat

info@aranycsillag.hu - +3630-254-54-40

Technikai segítség

gabor@keseru.net

Címünk

Tolna, Katona J. utca 23.
Dékány Tímea
TANÁCSADÓ
telefon
+36 30 254-54-40
e-mail
info@aranycsillag7.hu
Online Konzultáció
lehetősége

Dékány Tímea
Kineziológus
Telefonszám: +36 30 254-54-40

Fontos tudni, hogy a kineziológus sosem gyógyít, hanem kezünkbe adja az öngyógyítás kulcsát, és visszaállítja kiegynesúlyozott állapotunkat. Segítséget nyújt mindabban, ami nem visszafordíthatatlan testi vagy lelki károsodás, tehát az öngyógyító erõk még beindíthatók.

A már kialakult betegségekkel mindenképpen orvoshoz kell fordulni!

A kineziológia az öngyógyító folyamatok beindításamellett, abban is tud segíteni, hogy a páciens rájöjjön, mitõl alakult ki betegsége, és egy oki terápiát kap ahhoz, hogy a fizikai gyógyulás után se alakuljon ki ugyanaz, vagy egy hasonló típusú betegség. A valódi gyógyulás az igazsággal való szembesülés nélkül nem lehetséges, ezért érdemes az orvosi kezelések mellett a kineziológiával is megnézni, hogy "mirõl is szól" a betegség.

  • Mi az a kineziológia?
  • Hogyan történik egy kineziológiai oldás?
  • Hány kezelés szükséges? 
  • Milyen esetekben nyújthat segítséget?

 

Mi az a kineziológia?

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia 

Az epigenetika egy orvosi tudományág, amely az öröklõdõ változásokkal foglalkozik DNS változások nélkül. 

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia egy olyan speciális kineziológiai rendszer, mely nem csak azt vizsgálja, hogy a testünk energetikai rendszerében hol történt az elakadás, hanem négy idõsíkban: jelenben,korregresszióban, generációban és egyéb dimenziókban azt is, hogy mikor történt az adott blokk. 
Így gyakorlatilag a legteljesebb kezelési lehetõséget biztosítja kliens számára. 

Hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a szervezetben, s aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. 
A kineziológus segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megõrzésében, a betegségek megelõzésében, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlõdésben, a minõségileg jobb élet elérésében. 

 

Hogyan történik egy kineziológiai oldás? 

A kineziológus eszköze az izomteszt. Ha egy kellemetlen szituációra gondolunk, stressz hatására izmaink elgyengülnek, kellemes vagy közömbös dolognál, izmaink feszesek. 

Ezt a reakciót használjuk az oldás során folyamatosan. Különbözõ kérdéseket teszünk fel, miközben enyhe nyomást gyakorolunk a vizsgált személy kinyújtott karjára. És bármilyen meglepõen is hangzik, karunk válaszol, pontosabban az izmok (a kérdésekre erõsen tartó vagy elgyengülõ izomtónussal), hiszen közvetítik a tudatalatti, tudatos, illetve a test tárolt információit. 

A különbözõ kineziológiai ágak, mind, kicsit másképpen közelítik meg a problémák gyökereit és így az energiablokkokat, de céljuk minden esetben ugyanaz. Feloldani ezen blokkokat, és ehhez a korrekciók sokszínû palettája áll a kineziológus rendelkezésére, mellyel helyreállítja az energiaegyensúlyt. 

Igen, kineziológiai oldásról beszélünk, de ez nem jelenti azt, hogy a kineziológus leveszi a felelõsséget a kliens válláról. Feladatunk, hogy vezessük a klienst abban, hogy megtalálja a problémája miértjét, okát, gyökerét és felismerje azt.

 

Hány kezelés szükséges? 

Már az elsõ kezelésnél beindul az öngyógyító folyamat és ez maga után hozza a változást is. Nagyon sok függ attól is, milyen mélyrõl ered maga a probléma gyökere, az egyén személyisége és, hogy mennyire rugalmasan tud régi berögzült mintáitól megszabadulni, változtatni azokon. Tehát a változás gyors lehet, ha a kliens készen áll és akarja a változást. 

 

Milyen esetekben nyújthat segítséget?

Ha úgy érezzük, elakadtunk az önismeret útján, önértékelési zavarokkal küzdünk 
Ha párkapcsolatunk kedvezõtlenül alakul, vagy nem találjuk a hozzánk illõ partnert 
Ha sikertelennek érezzük magunkat 
Ha családi kapcsolatainkat beárnyékolják a gyermekkori emlékek 
Ha nem tudjuk kezelni a stresszhelyzeteket ( depresszió, félelem, pánik, szorongás stb.) 
Ha kommunikációs problémáink vannak 
Ha érzelmi blokkok testi tüneteket okoznak: migrén, allergia, szorongás, depresszió… 
Ha gondjaink vannak a saját nõiességünkkel/ férfiasságunkkal, stb. 
Céljaink elérésében akadályozó belsõ stresszek felszámolása 
Döntéshelyzetekben egyéni választásunk meghozatalában 
Kapcsolataink mélyítésében 
A kineziológia alternatív és komplementer jellegû,pedagógiai és pszihológiai elemeket tartalmazó prevenciós jellegû holisztikus módszer.