Elérhetőségeink - Kapcsolat

Kérdés esetén az alább latható módokon tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálat

info@aranycsillag.hu - +3630-254-54-40

Technikai segítség

gabor@keseru.net

Címünk

Tolna, Katona J. utca 23.
Dékány Tímea
TANÁCSADÓ
telefon
+36 30 254-54-40
e-mail
info@aranycsillag7.hu
Online Konzultáció
lehetősége

Dékány Tímea
Kineziológus
Telefonszám: +36 30 254-54-40

 

 

A kristály ágy Braziliából került Magyarországra!

Ez a terápia egy olyan gyógymód, amely a hegyikristály gyógyító energiáját ötvözi a fényterápiával.
Hét speciálisan csiszolt, különleges tisztaságú hegyikristály van egy állvány karjaira egy sorban felerősítve, amelyek a test fölött kb. 30 cm távolságban a csakra központjaidra irányulnak. Mindegyik kristályból az adott csakrának megfelelő színes fény pulzál a csakrák fölé. Mivel a csakráinkon keresztül vesszük fel az energiát, így nagyon fontos, hogy azok jól működjenek. Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul vagy túl működik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát. A csakra harmonizálásával csakráinkat meg lehet tisztítani a blokkoktól, és be lehet állítani a legmegfelelőbb méretre és működésre, így helyreáll bennük az energia felvétel és leadás egyensúlya, és visszafordíthatóak a szervezetünkben a kezdeti elváltozások, továbbá a csakrák kiegyensúlyozott működésével megvalósul a test, szellem és a lélek harmóniája.
 
A kristály-terápia működési elve:
 
A természet legmagasabb geometrikusan rendezett molekulái a kristályok, melyek rezgést bocsátanak ki. Mivel az emberi test - így a szervek is - sajátos rezgésszámú energiával működnek, így a hasonló rezonanciájú kövek gyógyító, harmonizáló hatással vannak rá. A hegyikristályokon áthaladó fény rezonál a kristályok szerkezetével. Ez a rezgés a sejtek vízszerkezetét segít rendezetté tenni. Az egészséges sejtek vízszerkezete rendezett, míg a beteg és rákos sejtek vízmolekuláinak geometrikus szerkezete rendezetlen.
 
A kristályágy a legegyedibb kristályterápiát biztosítja. A hegyikristály energiája feltölti és harmonizálja a csakrákat, oldja a lelki blokkokat, elmélyíti a meditációs állapotot, melyben feltérképezhető legbensőbb énünk, bepillantást nyerhetünk a betegségek lelki okaiba.
 
Javasolt kezelések száma Betegségtől függően heti 1-2 alkalom. Kezdetben alkalmanként 30 perc, ami néhány alkalom után 40 percre növelhető.
 
 
Fontos: a kristályágy kezelés előtt és utána is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása. A kristály-terápia semmilyen gyógykezelést nem helyettesít.