Elérhetőségeink - Kapcsolat

Kérdés esetén az alább latható módokon tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálat

info@aranycsillag.hu - +3630-254-54-40

Technikai segítség

gabor@keseru.net

Címünk

Tolna, Katona J. utca 23.
Dékány Tímea
TANÁCSADÓ
telefon
+36 30 254-54-40
e-mail
info@aranycsillag7.hu
Online Konzultáció
lehetősége

Dékány Tímea
Kineziológus
Telefonszám: +36 30 254-54-40
A metamorfózis görög szó, átalakulást, átváltozást jelent.

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. Ez egy nagyon finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon. Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A megfelelõ helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az elõzõ életekbõl áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerõsebbé válni. megnõ az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, jókedvûbbek, optimistábbak leszünk. Megnõ a jövõbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendezõdnek, mint pl. a gyomorfekély, a tick, a rendszeres végtaggörcsök, kedvezõen hat a cukorbetegségre, allergiára, migrénre, depresszióra, szívritmus zavarra, vérnyomás problémákra, izzadásra, szájszagra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszûnnek az emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípõdések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás. Kontra indikációja nincs, bárkin alkalmazható.