Elérhetőségeink - Kapcsolat

Kérdés esetén az alább latható módokon tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálat

info@aranycsillag.hu - +3630-254-54-40

Technikai segítség

gabor@keseru.net

Címünk

Tolna, Katona J. utca 23.
Dékány Tímea
TANÁCSADÓ
telefon
+36 30 254-54-40
e-mail
info@aranycsillag7.hu
Online Konzultáció
lehetősége

Dékány Tímea
Kineziológus
Telefonszám: +36 30 254-54-40

Az OH- módszer valóban egy új világot tár elénk. Segítségével fejleszthetõ a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés.

Nem csak egy egyszerû kártyáról, vagy egy játékról beszélünk! Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. Az OH egy „meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkrõl és vágyainkról.

Az OH-módszert bármely korosztálynak ajánljuk. A kártyák felhasználási területe nagyon széles, tekintettel arra, hogy a módszer a humanisztikus pszichológiából építkezik. Az OH használható az együttmûködés, a kreativitás, a kommunikáció és az imagináció fejlesztésére. Segítségével megtanulhatjuk felismerni és kifejezni érzéseinket, erõsíthetjük intuíciós képességünket. Az OH megtanít hallgatni és válaszolni, megtanít arra, hogy valóban meghalljuk egymást és önmagunkat ítélkezés és versengés nélkül. Talán a legjobban úgy fogható meg a rendszer, ha úgy képzeljük el, mint egy könyvet, amelyet soha nem lehet végigolvasni, mert akárhányszor csak kinyitjuk mindig újabb és újabb képeket, érzéseket, gondolatokat tár elénk. Az OH módszerével a saját életünk könyvébe olvashatunk bele, ezzel mélyítve önismeretünket. Azzal, hogy Magyarországon is hivatalosan elérhetõvé vált a módszer, az eredeti OH-kártya már 22 nyelven segíti használóit a világban. Mi hiszünk a módszer erejében, hiszünk abban, hogy elsajátítása egy egészen új dimenzió kialakítását segíti.

Ez a dimenzió pedig nem más, mint az efogadás, a figyelem és az érzelmek valódi megélése. Hisszük, hogy erre hatalmas szükség van a világon.