Elérhetőségeink - Kapcsolat

Kérdés esetén az alább latható módokon tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálat

info@aranycsillag.hu - +3630-254-54-40

Technikai segítség

gabor@keseru.net

Címünk

Tolna, Katona J. utca 23.
Dékány Tímea
TANÁCSADÓ
telefon
+36 30 254-54-40
e-mail
info@aranycsillag7.hu
Online Konzultáció
lehetősége

Dékány Tímea
Kineziológus
Telefonszám: +36 30 254-54-40
 

 
Mi a ThetaHealing®

A Theta Healing gyors, hatékony és forradalmian új energetikai tanácsadási mód.

A módszert Vianna Stibal hozta létre 1995-ben, miután kigyógyult a lábában lévõ tumorból és visszatért az egészséges, teljes élethez. Vianna világszerte oktatja a technikát, képzi az Instruktorokat és számtalan módon járul hozzá az emberek egészségéhez, jól-létéhez, tanításai pedig a Szeretet növeléséhez Földünkön, s végsõsoron a Világbékéhez.

  • AZ EGYEDI THETA TECHNIKA
  • A ThetaHealing® Technikával négy szinten dolgozunk a maximális hatékonyság érdekében.
  • MELYEK AZOK A TERÜLETEK, AHOL A THETAHEALING SEGÍTHET? 

 

Az egyedid Theta technika

Beazonosíthatjuk mélyen gyökerezõ problémáinkat 
Kitörölhetjük blokkjainkat 
Megváltoztathatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját 
Átalakíthatjuk félelmeinket, haragunkat pozitív mintákká 
Energiaszintünket növelhetjük 
Bõségben és jólétben élhetünk. 

Pozitív hitrendszerünk és gondolati mintáink pozitív energiát és a tapasztalatokat hoznak életünkbe. Mivel testünk energiából tevõdik össze - mint minden a világon -, közvetlenül kapcsolódik ahhoz a bõséges energiaforráshoz, ami az Univerzumban áramlik. Ha alacsony energiaszinttel rendelkezünk, azokat az embereket és helyzeteket vonzzuk be, amelyek ugyanolyan alacsony energiával rendelkeznek. Más szavakkal, csak azokkal az emberekkel és szituációkkal találkozunk életünkben, akik es amik ugyanolyan szintû energiával rendelkeznek, mint mi. 

Albert Einstein híres egyenletével - E = mc2 -, bebizonyította, hogy végsõroron az Univerzumban minden energia (19o5-ben megjelent cikkében fejti ki elméletét az anyag és az energia azonosságáról). A koncepció az egyetemes energia áramlásáról nem új. Az õsi kínaiak chi-nek hívták ezt az áramlást, az õsi hinduk prana-nak nevezték. A diszciplínák, melyek kialakultak eme két kultúrában - a Tai Chi és a jóga -, az energia áramlásra való ráhangolódás mûvészetén alapulnak, és az "En" kiegyensúlyozására szolgálnak. 

Kvantumfizikai kutatások a közelmúltban igazolták azt az állítást, miszerint hitrendszerünk irányítja életünk legtöbb területét. Legmélyebb meggyõzõdéseink, attitûdünk és elvárásaink teremtik meg tapasztalatainkat. Azok a programok, melyek a tudatalattinkban futnak - s amikkel következetesen megteremtjük életünk napjait -, legtöbbször nem azok, amikre gondolunk. 

A ThetaHealing technikával könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett hiedelmeinket - négy, vagyis: lényegi, genetikai, történelmi és lelki síkon -, illetve képesek vagyunk azokat meggyógyítani fizikailag, mentálisan és spirituálisan. Ez azonnali változásokhoz vezethet. Az eredmény figyelemre méltó javulást mutat egészségünkben és jó közérzetünket tekintve.

 

A ThetaHealing® Technikával négy szinten dolgozunk a maximális hatékonyság érdekében.

Lényegi szint (Core level) - minden, amit tanítottak nekünk, amit hallottunk, tapasztaltunk és amit befogadunk gyermekkorunk óta, életünk részévé vált. Gyermekkorban 2-7 éves kor között a domináns agyhullám Theta. Ekkor szûrõ nélkül áramlik be az információ az agyba, s raktározódik el a mélyebb rétegekben. Akik és ami körülveszi a kisgyermeket ebben az idõszakban, meghatározó élete hátralevõ szakaszában. A ThetaHealing® segítségével felfedezhetjük, hogy számos probléma gyökere erre a korszakra nyúlik vissza, feltérképezésük és megcserélésük után nagymértékben változik életünk. 

Genetikai szint (Genetic level) - az õseinktõl örökölt programokat génjeinkben hordozzuk jelenlegi életünkben. Ezek a hiedelmek, avagy hitrendszerek olyan energiák, melyeket a morfogenetikus mezõ tárol a fizikai DNS körül. Ez a mezõ tárolja azt a tudást, ami ‘megmondja a DNS-nek, mit kell tennie’. 

Történelem szint (Historic level) - életeink lenyomatait és saját népünk történetének mintáit hordozza. Ezek az információk beletartozhatnak az adott kollektív tudatosságba is. A tapasztalatok valósak azok számára, akik átélik azokat, ezért fontos a traumák elengedése. 

Lélek szint (Soul level) - utal arra, kik vagyunk igazán. A "minden" vagyunk. Lelkünk mindig tanul és irányítható. Ha bizonyos tudatalatti programok több szinten megtalálhatók életünkben, az nagy valószínûséggel a Lélekre is hatással van. Például harag és bánat emésztheti a Lelket. Ez nem csak fizikai problémákat hozhat létre egy adott testrészben, pl. májban, vesében, de az adott energiákból, itt konkrétan a dühbõl és a fájdalomból cselekszik a személy, nem pedig egy egészséges, semleges álláspontból. 

 

MELYEK AZOK A TERÜLETEK, AHOL A THETAHEALING SEGÍTHET? 

Fizikai betegségek és a mögöttük megbújó mentális, érzelmi traumák kezelése 
Stressz-kezelés a kapcsolatokban, a munkahelyen vagy otthon 
Önszabotáló minták, fobiák, szenvedélybetegségek kezelése 
Harag, sajnálat, neheztelés és egyéb traumák elengedése 
Önbecsülés és bizalom ujraépítése 
A minõségi élet és körülményeinek megteremtése 
Az ideális partner, munka, ház, élethelyzet megteremtése 
Spirituális fejlõdés 
Fogyókúra, stb.stb…